Bany a Balaguer J&I

Bany reaprofitat

La idea era crear un bany per a ús esporàdic i així evitar baixar a la primera planta. Per a fer-ho es va pensar en reacondicionar l’antiga sala de rentador i emmagatzematge, dividint l’espai per a donar cabuda al bany.

S’han fet tots els desaigües i la instal·lació de fontaneria, aprofitant el celobert per a fer les connexions d’evacuació, ja que la vivenda no estava preparada per a aquest ús.

Al ser un projecte petit amb pressupost reduït, s’ha decidit reaprofitar antic mobiliari per donar-li una nova utilitat, com és el cas del moble de bany que anteriorment era un escriptori, i el mirall un marc d’un quadre. Aquests elements ens han ajudat a crear un ambient clàssic però a l’hora diferenciador.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail