Vivenda a Bellcaire d’Urgell A&G

Transformació total

Per a una família de 7 persones lo essencial és tenir espais comuns on compartir moments, i en aquesta ocasió tenien la idea molt clara: necessitaven espai per als seus 5 fills, i una distribució que permeti la convivència d’una manera pràctica. Tot amb un estil industrial i amb materials molt soferts.

S’ha optat per no carregar massa l’ambient, i d’aquesta manera s’han deixat espais molt oberts i diàfans, que donin sensació d’amplitud, i alhora permetin compartir amb tots els habitants de la casa.

El gran canvi ha estat integrar el celobert amb la resta de la habitatge, creant un espai unificat de celobert + cuina + menjador + terrassa, ara tot és un mateix lloc. Guanyant moltíssima lluminositat que prové de la terrassa i del celobert on abans era un llarg i fosc passadís.

L’estil industrial ha permès jugar molt amb materials, i a més poder ajustar molt el pressupost: bigues a la vista, conductes de calefacció, tubs i caixetins elèctrics… En la part de les habitacions s’ha pintat directament la totxana, s’ha mantingut l’escala de ferro i la paret de pedra… Tot això ha permès economitzar i alhora donar un toc estètic molt especial.

El resultat final: una casa molt amplia i acollidora a la vegada, on s’hi respira un ambient net i lliure.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail