Jab cafè

Aprofitant l’espai

Situat al passeig principal de Balaguer, el client volia destinar el local a un establiment Take Away (frankfurts i hamburgueses) i aprofitar la terrassa per les temporades d’estiu.

Els requisits més importants eren que hi hagués zona de barra i cuina a la vista de client, bany, i zona d’emmagatzematge.

Es tracta d’un espai molt petit i estret, amb molt pocs metres quadrats. La gran dificultat ha estat poder satisfer tots els requisits anteriors a més de complir amb totes les normatives d’incendi, acústiques, ventilació, i manipulació d’aliments.

S’ha buscat que sigui un local útil tant de dia com de nit, per això hi ha diverses il·luminacions en funció de l’ambient que es vulgui donar.

Degut al poc espai que hi ha, s’ha ingeniat un fals sostre amb dues alçades on s’han instal·lat les maquinàries de ventilació i climatització, i encara ha quedat una mica d’espai per utilitzar com a magatzem de stock.

Combinar la funcionalitat del local amb la falta d’espai ha estat un gran repte, però això ha servit per aprofitar-ho al màxim, fent ús d’elements com falses parets, trapa per l’escala, etc…

Tot un trencaclosques del qual estem molt satisfets!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail