Dormitori a Tàrrega N&M

La nit molt millor si és de colors

Ara que ja tenien tota la vivenda a punt, a aquesta parella els hi feia falta donar una mica d’alegria al domitori. No ens ho vam pensar dues vegades i amb un parell d’idees ben meditades vam fer la proposta.

L’habitació tot i tenir una generosa superfície en metres quadrats, donava la sensació d’estrangulament visual, pel fet de tenir un vestidor tancat anteriorment. El resultat: dos espais petits i tancats que no cobrien la necessitat que el client requeria pel que fa a funcionalitat i practicitat.

Es va procedir a enderrocar la sala del vestidor per tenir lliure tota la superfície útil de l’estança, aconseguint una planta diàfana i àmplia, lliure d’obstacles. Per satisfer les necessitats d’emmagatzematges s’ha elaborat un armari-vestidor a mesura i així de passada aconseguim camuflar dos pilars de l’edifici.

Quant a decoració s’ha partit del color blanc com a base i a partir d’aquí s’han anat introduint textures, formes i colors que es pot anar renovant a conveniència del client.

Com a detall creatiu, s’ha optat per una il·luminació atrevida dirigida per control remot en funció de l’estat anímic de l’usuari 🙂

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *