Bar Fleming

Llarga vida al Rock&Roll

En aquest cas el client volia ubicar el seu antic bar en una zona més espaiosa, concorreguda i amb més possibilitats de disseny. I aquesta va ser la seva aposta: crear un local temàtic amb estil vintage basat en l’època del rock and roll dels 50’s.

Un projecte molt ambiciós amb moltes particularitats, ja que el propietari és un gran entès en aquest tema i no podia faltar el més mínim detall. Colze a colze amb el gerent del local, vam profunditzar en aspectes concrets de l’època i els diferents estils, i vam buscar de quina manera plasmar-ho en aquest projecte integral.

Per a què fos una obra completa, es requeria una zona de còctels, una zona de concerts per a oferir música en viu, una zona de sofàs on poder gaudir del lloc d’una manera més íntima, una barra principal, una cuina per a fer sopars, i una terrassa.

Inicialment només hi havia les columnes de l’edifici, així que vam tenir via lliure per a la distribució. El principal handicap va ser tot l’estudi d’enginyeria, per a complir totes les normatives d’aïllament acústic i tèrmic, doncs el local està ubicat en la planta baixa d’un edifici d’habitatges i compleix tots els estàndards de seguretat.

Com a curiositat, comentar que aquest bar és un punt de trobada per als partits del Barça, així que es va decidir il·luminar la façana exterior amb motius blau-grana a través de les parets de pavès.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail