Estètica Unglessens

 

“Un projecte que et mima”

UNGLESSENS, és un projecte d’interiorisme situat a Tàrrega a la província de Lleida. L’estètica s’ha treballat amb i per al blanc, el color de la llum solar i la unió de tots els colors utilitzats. Els 94 m2 d’aquest local comercial s’han projectat en línies paral·leles i geomètriques enfocant a la plaça del Pare Carles Perelló. Bona part del protagonisme és la llum natural que entra a les dues estances principals, creant un mirador obert a l’exterior. El local de dues plantes està dividit en cinc zones. L’ala de servei de concepte obert de manicura i pedicura pensada per albergar fins a nou persones, està dissenyada majoritàriament en blanc, tant el mobiliari com la decoració, amb tocs de color turquesa i daurat. L’ala de serveis més personalitzats, on es troben els de tractaments de massatge i maquillatge, són gairebé càpsules, i tenen a veure amb la relaxació i la meditació, espais nets perquè tot sigui tranquil·litat.

Quant als materials emprats ens decantem pels que tenen alguna cosa a dir per si mateixos, els que tendeixen a envellir bé: la fusta, el llautó i l’acer. Són materials que aporten textura, emoció i, per descomptat, funcionalitat.

Pel que fa als colors s’aprecia la fascinació pel color blanc, amb esquitxades del daurat i el turquesa. Crec que per si sols són capaços de remoure el nostre costat més sensible. A més estan plens de matisos, de calma, puresa, molt lluny del soroll.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *