Pub Gooar

Fem un beuret? 😉

Situat a Balaguer en una zona d’oci nocturn, el Pub Gooar volia diferenciar-se de la resta, tot i tenir un accés més aviat complicat, ja que està situat en un primer pis, accedint per unes escales des del carrer.

Degut a la poca visibilitat, destacar el nostre local per damunt dels altres ha estat un repte important. Per aconseguir-ho s’han decorat les escales d’accés amb una estètica molt urbana i una il·luminació que realment cridés l’atenció del consumidor.

S’ha buscat un ambient molt cosmopolita, i per a plasmar-ho s’han utilitzat plànols urbanístics de les principals ciutats europees i elements metàl·lics en la decoració. En tota la part de fusteria se li ha donat un tractament especial que simula desgast, per aconseguir l’efecte desitjat.

Per tal d’ajustar el pressupost al màxim, s’ha optat per reaprofitar l’anterior distribució (ja que antigament també havia estat un pub), afegint una segona barra i una zona destinada a futbolí. Es tracta d’un espai força reduït, i l’objectiu principal ha estat ressaltar la barra principal, donant-li prioritat en tot moment.

Si vols fer un beruret ja saps, el pub Gooar t’espera a Balaguer!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail