Pis a Balaguer M&T

 

La família augmenta

La família augmenta i se’ns demanava un nou ús a 3 de les 4 habitacions que disposa l’habitatge.

Les necessitats a complir eren; l’habitació de més espai útil seria per a la filla gran, i havia de disposar de zona de descans, zona de treball, d’emmagatzematge i una zona amplia lliure d’obstacles on poder jugar.

Per altra banda l’habitació més petita passaria a pertànyer al bebè que estaven esperant.

I per últim, un despatx on els pares ocasionalment puguin treballar amb ordre i comoditat, però alhora que serveixi per a poder emmagatzemar diferents productes.

Atenent les inquietuds, tarannà i motivacions dels propietaris vàrem optar per utilitzar la línia recta per ordenar i distribuir les diferents zones dins el mateix espai i per acabar de reforçar la idea ho vàrem remarcar amb la contraposició de la textura, el color i el material.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *